Sportief & Actief

FIETSEN:
Drenthe, de fietsprovincie bij uitstek. Wilt u komen fietsen in Drenthe en verblijven in Hotel Norg? Dan hebben we voor u meedere fietsroutes beschikbaar.

WANDELEN:
Of u nu wilt wandelen door het bos, Nordic Walken, wadlopen, een stadswandeling maken of het Blotevoetenpad lopen, alles is mogelijk. Ook ligt Hotel Norg aan het Groot Frieslandpad en liggen het Pieterpad en Drenthepad op korte afstand. Zelf aan de wandel? 's Ochtends in Hotel Norg de route uitstippelen, en op pad.........Lunchpakket mee?

GOLFEN:
Ook een balletje slaan kan natuurlijk: in de nabije omgeving vindt u diverse golfbanen (Roden, Assen, Glimmen, Appelscha, etc.).

WATERSPORT:
Het Leekstermeer, Paterswoldsemeer en Zuidlaardermeer liggen binnen handbereik. Allen hebben een jachthaven met onder andere botenverhuur. Liefhebbers van zeilen, surfen, kanoŽn of waterfietsen kunnen hier hun hart ophalen.

AUTO:
Het is zeer de moeite waard om de omgeving per auto te verkennen, op aanvraag hebben we diverse autoroutes voor u klaar liggen. Overigens, het is mogelijk om tegenover het hotel een auto te huren.