Lekker leven

Op vakantie, er op uit, echt ontspannen, doen waar je zin in hebt, of gewoon helemaal niets......dat is het goede leven. Gelukkig zijn er in de omgeving van Norg veel mogelijkheden om er eens lekker 'uit' te gaan!

Saunaliefhebbers hoeven niet ver weg voor een (mid)dagje ontspanning. Op geringe afstand zijn een aantal sauna's te vinden, onder andere:
-De Waterlelie in Zevenhuizen
-De Bron in Tynaarlo
-Beauty sauna Peize

Ook op winkelgebied is er volop keuze: dichtbij, maar toch met alles voor handen is Roden, iets verder weg en ook iets groter is Assen. Aan te bevelen is Haren, waar met name wat meer exclusieve kledingboetieken zijn te vinden. De echte shopaholics zullen in Groningen tijd te kort komen, niet voor niets is de stad al eens uitgeroepen tot 'Beste Binnenstad'.

En dan na een verwen- of winkeldag er 's avonds op uit: voor elk is er wat wils. In Assen en Groningen zijn diverse theaters en bioscopen, bezoekers van Hotel Norg kunnen gratis bij Holland Casino Groningen naar binnen, en wie het laat wil maken kan genieten van het nachtleven in één van beide steden: lekker lang op het terras blijven zitten, of gezellig de kroeg in!